Εταιρικο Προφιλ

Η Vemco Solutions όπως είναι το σημερινό όνομα της εταιρίας μας, δραστηριοποιείται στο χώρο του διαδικτύου από το 1998. Είναι μια εταιρία η οποία προσφέρει συμβουλές στις επιχειρήσεις, πάνω στο χώρο του Internet και δημιουργεί λύσεις λογισμικού και εφαρμογές που μπορούν να δώσουν στην εταιρία σας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

Είμαστε μια δυναμική ομάδα αφοσιωμένη στο να δουλεύουμε στενά με τους πελάτες μας, δίνοντας αξία στο προϊόν και τις υπηρεσίες τους. Μπορούμε να δημιουργήσουμε λογισμικά και web based εφαρμογές, Ιστοσελίδες προβολής της εταιρίας και E-Shop με βάση τις ανάγκες των πελατών μας.

 

Αναλαμβάνουμε επίσης το σχεδιασμό και την εκτύπωση εντύπων, φυλλαδίων, καρτών, αφισών και γενικότερα κάθε είδους διαφημιστικών (π.χ. T-shirt, καπέλα, στυλό, αναπτήρες, και πολλά άλλα).

 

Ακολουθούμε στενή συνεργασία με τις εταιρίες – πελάτες για την πλήρη υλοποίηση των αναγκών τους, σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης των έργων. Από την ανάλυση και το σχεδιασμό ως την υλοποίηση, την εφαρμογή, τον έλεγχο και τέλος την υποστήριξη του έργου.

 

Είμαστε δίπλα στον πελάτη μας για να τον στηρίξουμε και να τον κατευθύνουμε ώστε να αποκομίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από το web site ή το e-shop που έχουμε δημιουργήσει γι’ αυτόν.

 

Προτείνουμε λύσεις για το Marketing Improvement της επιχείρησής του ώστε να έχει μια σωστή και ολοκληρωμένη προβολή μέσω πολλών καναλιών, όπως Ηλεκτρονικά (Search Engine Submissions & Banner Advertising, Target Group Marketing, Google Ad words, Social Media), Μultimedia (Έντυπα Μέσα, Ραδιόφωνο κλπ), Έντυπη προβολή (Διαφημιστικά έντυπα, Φυλλάδια, Κάρτες, Αφίσες, Μουσαμάδες κλπ).

 

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για την ύπαρξη προγραμμάτων στα οποία θα μπορούσαμε να εντάξουμε τις επιχειρήσεις των πελατών μας, ώστε να ωφεληθούν και να αξιοποιήσουν πόρους και κονδύλια επιχορηγήσεων για να κάνουν την επιχείρησή τους ανταγωνιστικότερη στην αγορά.