Υπηρεσιες

Υπηρεσίες

Η εταιρία μας προσφέρει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών γύρω από internet και τα έντυπα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις υπηρεσίες μας.

 

 

 • Δημιουργια websites

  Οι ανάγκες της σύγχρονης εποχής επιτάσσουν κάθε εταιρία να έχει και μια ηλεκτρονική παρουσία στο χώρο του διαδικτύου (Internet). Εμείς στη VEMCO Solutions, έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε το website της εταιρίας σας ώστε να έχετε μια αντίστοιχη παρουσία στο internet.

   

  Είτε είναι custom το website που θα αναπτυχθεί, είτε έχει επιλεγεί μέσω μιας ευρείας γκάμας διαφόρων themes, είμαστε σε θέση να το προσαρμόσουμε σύμφωνα με την ταυτότητα της εταιρίας σας. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε custom websites από την αρχή ή να χρησιμοποιήσουμε κάποια CMS πλατφόρμα, όπως Word Press, Joomla, κλπ.

 • E-commerce - Ηλεκτρονικο καταστημα (e-shop)

  Η VEMCO Solutions είναι εδώ για να δώσει λύση στις πωλήσεις σας!

   

  Επιλέξτε μας να κατασκευάσουμε το δικό σας e-shop για να έχετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα 24 ώρες το 24ωρο ανοιχτό και να δέχεστε παραγγελίες από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο, μ’ ένα πολύ χαμηλό κόστος.

   

  Τα χαρακτηριστά του e-shop το οποίο αναπτύσουμε είναι:

  - Απεριόριστες κατηγορίες
  Απεριόριστα προϊόντα
  Απεριόριστοι προμηθευτές / κατασκευαστές
  Υποστήριξη πολλών νομισμάτων
  Κριτικές προϊόντων / Βαθμολογίες προϊόντων
  Σχετικά προϊόντα
  Αναλυτικές πληροφορίες προϊόντος
  Ειδικά χαρακτηριστικά προϊόντος: βάρος και διαστάσεις (βοηθούν στον υπολογισμό του κόστους αποστολής)
  Κουπόνια εκπτώσεων
  Ειδική υποστήριξη για τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimazation – SEO)
  Πολλαπλοί συντελεστές ΦΠΑ
  Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής: Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αντικαταβολή, Paypal (υποστηρίζει όλες τις πιστωτικές κάρτες)
  Πολλαπλοί τρόποι αποστολής (ανάλογα το βάρος, το ποσό πληρωμής, κλπ)
  Πολλαπλές γλώσσες
  Σχολιασμός προϊόντων
  Αναφορές πωλήσεων
  Υποστήριξη δυνατοτήτων επέκτασης με χρήση modules.

 • Σχεδιασμος & εκτυπωση εντυπου

  Η VEMCO Solutions μπορεί να σχεδιάσει για σας την εταιρική σας ταυτότητα, το λογότυπό σας, το φυλλάδιο της εταιρίας σας και πολλά άλλα.

   

  • - Επιμέλεια εντύπων: Prospectus, αφίσες, φυλλάδια, προσκλήσεις, επιστολόχαρτα, κάρτες, ευχετήριες κάρτες, αυτοκόλλητα, ημερολόγια
  • - Εταιρικές παρουσιάσεις: Καταχωρήσεις περιοδικών / εφημερίδων, για έντυπη ή ηλεκτρονική προβολή, CD, εξώφυλλα, τιμοκατάλογοι, ετικέτες, συσκευασία
  • - Ψηφιακές εκτυπώσεις: Prospectus, Εταιρική ταυτότητα, Προσκλήσεις, Επιστολόχαρτα, Αυτοκόλλητα, Κάρτες, Ευχετήριες κάρτες, Ημερολόγια, Τιμοκατάλογοι εστιατορίων, Αφίσες, Φυλλάδια, Poster, Συσκευασία, Ετικέτα, Banners σε κάθε είδους μουσαμά
  • - Εκτυπώσεις OFFSET Βιβλία, Περιοδικά, Εταιρική Ταυτότητα, Αφίσες, Κάρτες, Κατάλογοι, Καρτολίνες, Folders, Συσκευασία, Μηχανογραφικά

 • Αναπτυξη custom εφαρμογων

  Η VEMCO Solutions είναι εδώ για να δώσει λύση στις εξεζητημένες ανάγκες της εταιρίας σας σε ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό.

   

  Οι περισσότερες  τυποποιημένες εφαρμογές σήμερα καλύπτουν το 85% των επιχειρήσεων.

   

  Υπάρχουν όμως εταιρίες (ανεξαρτήτως μεγέθους) που δεν καλύπτονται από τα υπάρχοντα προγράμματα λογισμικού και έτσι να ζητούν λύσεις για τις ανάγκες τους φτιαγμένες στα μέτρα τους, ώστε να λύνουν τα καθημερινά προβλήματα των εργασιών τους.

   

  Μπορούμε στη VEMCO Solutions,  να αναλύσουμε τις ανάγκες και τις λειτουργίες της εταιρίας σας με χρήση διαγραμμάτων ροής και να σχεδιάσουμε το κατάλληλο λογισμικό που θα δώσει τις απαντήσεις στις καθημερινές λειτουργίες της εταιρία σας.

   

  Πλεονέκτημά μας είναι ότι ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη web based εφαρμογών, απ’ όπου ο κάθε χρήστης του λογισμικού μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση είτε από το σπίτι και το γραφείο ή από το κινητό τηλέφωνο και το tablet του.

 • Video production

  Θέλετε να φτιάξετε ένα video με σκοπό να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας στo ευρύ κοινό; Θέλετε να δημιουργήσετε videos για να παρουσιάσετε τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες σας στο Internet;

   

  Η δύναμη της εικόνας και του video είναι μια έξυπνη λύση να κερδίσετε με έναν εξαιρετικό τρόπο πελάτες.

   

  Η VEMCO Solutions, μπορεί να δώσει την κατάλληλη λύση στις ανάγκες σας. Συνεργαζόμενοι με επαγγελματίες του χώρου, μπορούμε να σκηνοθετήσουμε και να βιντεοσκοπήσουμε το κατάλληλο video για εσάς, να το επεξεργαστούμε (μοντάζ) και να καταλήξουμε σ’ ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα έχοντας απώτερο σκοπό να κερδίσετε τους υπάρχοντες αλλά και τους υποψήφιους πελάτες σας.

 • Web Hosting

  Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις στις ανάγκες φιλοξενίας του website σας ή της web εφαρμογής σας.

   

  Η φιλοσοφία μας είναι να προσεγγίσουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά και να προσφέρουμε τις κατάλληλες και παραμετροποιημένες λύσεις φιλοξενίας (web hosting). Διαθέτουμε δικούς μας web servers με λειτουργικά συστήματα Microsoft  Windows και Linux, ανάλογα  με το τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

   

  Όλες οι λύσεις φιλοξενίας που προσφέρουμε συνοδεύονται από ένα πλήρες, λειτουργικό control panel  και υποστηρίζονται τεχνικά από την εταιρία μας.

 • Web CRM

  Τι είναι το CRM;

   

  CRM ονομάζεται ένα σύστημα κανόνων ή μια συλλογή από συστήματα και τεχνολογίες πληροφορικής που εστιάζονται στην αυτοματοποίηση και βελτίωση των επιχειρηματικών διαδικασιών. Οι διαδικασίες αυτές σχετίζονται με τη διαχείριση των πελατειακών σχέσεων και έχουν σχέση με τα τμήματα των πωλήσεων, marketing, εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών.

   

  Για μια επιχείρηση με λίγους υπαλλήλους, οι λειτουργίες ενός CRM software, μπορούν εύκολα να γίνονται από τους ίδιους τους υπαλλήλους οι οποίοι χειροκίνητα αντλούν πληροφορίες. Όμως, για την ανάπτυξη ενός οργανισμού, η κοινή χρήση των πληροφοριών των πελατών, από ομάδες και τμήματα, μέσω ενός CRM software, έχει στρατηγική σημασία και παρέχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα καθώς αυξάνει ο αριθμός των πελατών. Μερικά οφέλη εξυπηρέτησης πελατών που παρέχει το CRM software:

   

  • Οι υπάλληλοι μπορούν γρήγορα να εκχωρούν, να διαχειρίζονται και να επιλύουν περιστατικά με αυτόματη δρομολόγηση, τοποθέτηση σε ουρά και κλιμάκωση αιτήσεων εξυπηρέτησης

  • Οι αναφορές βοηθούν στον προσδιορισμό συνηθισμένων ζητημάτων υποστήριξης, στην αξιολόγηση των αναγκών των πελατών, στην παρακολούθηση των διαδικασιών και στη μέτρηση της απόδοσης της εξυπηρέτησης.

  • Οι υπάλληλοι μπορούν εύκολα να κάνουν κοινή χρήση πληροφοριών πωλήσεων και παραγγελιών, καθώς και πληροφοριών υποστήριξης, και να τις χρησιμοποιούν για να εντοπίζουν τους σημαντικότερους πελάτες και να ιεραρχούν τις ανάγκες εξυπηρέτησης.

   

  Πλεονεκτήματα WebCRM

  • Δεν υπάρχει πλέον η ανάγκη για μεγάλες databases που κοστίζουν ακριβά και συντηρούνται δύσκολα.

  • Δε χρειάζεται ξεχωριστό τμήμα τεχνικών για τη συντήρηση αλλά και τη βελτιστοποίηση των μηχανημάτων που θα αποθηκεύσουν και θα επεξεργαστούν όλες τις πληροφορίες.

  • Άμεση πρόσβαση από παντού με μοναδική προϋπόθεση την πρόσβαση στο internet.

  • Μικρή έως ελάχιστη ανάγκη για εκπαίδευση του προσωπικού λόγω της ενσωμάτωσής του στη, σχεδόν καθολικώς χρησιμοποιούμενη, εφαρμογή του excel της microsoft. (Λειτουργεί και με openoffice αλλά υπάρχουν πιθανότητες δυσλειτουργιών.)